فرقی نمیکند که شما یک کسبوکار کوچک دارید یا یک برند قوی، حتی اگر به تازگی شروع به کار روی ایدهتان کردید؛ باید حواستان به رقبا باشد. به وسیله آنالیز رقبا شما میتوانید آینده کسبوکار خود را تضمین کنید و بدانید که دور و بر شما (صنعت کسبوکارتان) چه میگذرد.
تحلیل رقیبان یکی از بخشهای مهم در فرآیند برنامهریزی استراتژیک است و نقش مهمی در استراتژی دیجیتال دارد.
بعضی از کسبوکارها گمان میکنند بهتر است طبق برنامهریزی خودشان پیش بروند و رقبا را نادیده بگیرند. بعضی دیگر رفتار رقبایشان را دنبال و خود را برای اقداماتی که آنان انجام خواهند داد، آماده میکنند. تصور کنید بازار کسبوکارتان مسابقه فوتبال است و شما با دانستن هر تاکتیک از تیم حریف، قویتر میشوید. قطعاً برنده در این میدان، آنهایی هستند که دائماً سر از کار رقبا در میآورند.
آنالیز رقبا هم به شما کمک میکند تا درک بهتری از استراتژیهای گذشته، حال و آینده رقبای کسبوکارتان داشته باشید. همچنین منجر به درک بهتر از شرایط بازارهایی که در آن کار میکنید میشود.
یکی دیگر از مزایای آنالیز رقبا، بهرهمندی از اطلاعات مفید برای افزایش مزیت رقابتی است. امروزه، صحبت بر سر ارائه «ارزش» است نه «محصول و سرویس». از این رو پیشرو ماندن در بازار کمی دشوار شده و شما نیاز دارید هر گام از رقیبان را بدانید تا گام بعدی خود را محکمتر بر دارید. در این مسیر شما حتی باید بدانید که مشتریانتان درباره برند رقبا چه فکری میکنند.
آنالیز رقبا بستری ایجاد میکند که شما میتوانید در آن فرصتهای نو برای ایجاد تغییر در ارزشی که ارائه میکنید را پیدا کنید. فراموش نکنید اینکه مشتریان شما واقعا چه میخرند، کم اهمیتتر از این است که فکر میکنند چه میخرند. کافی است رقیبان خود را خوب بشناسید و ارزش بالاتری به مشتریان خود پیشنهاد دهید.
برای بُرد بازی کسبوکار بهتر است پاسخ سوالات زیر را درباره رقیبان خود بدانید:
- چه محصول یا خدماتی ارائه میدهند؟
- محصولاتشان را چگونه قیمتگذاری میکنند؟
- چگونه محصول یا خدماتشان را توصیف میکنند و با چه زبانی با مخاطب صحبت میکنند؟
- نقاط قوت و ضعف آنها چیست؟
- الگوی رفتاری آنها برای پاسخگویی چیست؟
توصیه من به شما این است که حتی در لیست ایمیل رقبا عضو شوید. بازاریابی ایمیلی پنچرهای است به تمام استراتژیهای بازاریابی و شما میتوانید به این روش استراتژیهای رقیبان را بررسی کنید.
بازایابی ایمیلی به شما دید وسیعی از قیمتگذار، پیشنهادهای ویژه و نوع محتوای رقیبتان میدهد.
تگ ها : این بار سرتان به کار خودتان نباشد! Images for این بار سرتان به کار خودتان نباشد! سرتان به کار خودتان نباشد! سرتان به کار خودتان باشد! کمک به درمان سرطان با رفلکسولوژی چگونه با سرطان مقابله کنیم؟ – رسانه دکتر سلامت secret توهم سرطان، خطرناک تر از خودِ سرطان! اگر سرطان پروستات آزارتان می دهد،بخوانید! چگونه از فکر کردن به یک چیز یا یک شخص دست برداریم؟ هفت باور درباره توده و سرطان سینه واحد پیشگیری و ارتقاء سلامت کلمات قصار درمان سرطان پستان آنچه باید در مورد سرطان پیشرفته (متاستاز) بدانیم مرکز جامع سرطان پروژه شخصیسازی درمان سرطان در ایران سرطان پستان، پشت پرده سانسور کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی و پرتو درمانی با تغذیه صحیح [PDF]غربالگری دامنه رودہ چگونه با خبر تشخیص سرطان روبرو شویم؟ [PDF]سرطان سینه خدمات صحی برای زنانی که با بیوپسی پستان مواجه شده اند ۶ نشانه و علامت کشندهترین سرطان را بشناسید سرطان ریه 7 اشتباه زنان درباره سرطان سینه Alan Russell: آلن راسل از بازسازي دوباره بدن ما مي گويد Obesssive compulsive disorder (OCD) سرطان پستان [آرشیو] چگونه به سرطان مبتلا نشويم ایدز علائم سرطان پوست و پیشگیری از ایجاد آن آموزش پانزده راز مخفی در آیفون آنتوان دو سنتاگزوپر: شازده کوچول [PDF]چالش های بازگشت به کار در زنان شاغل بقاء یافته از سرطان پستان مهارت های موفقیت در زندگی و کار دانستنیهای سرطان [PDF]خود را بشـناسـید حقـوق چگونه هوشمندانه سوال کنیم کار رژیم تمام است! هوشیار باشیم بار دیگر کلاه سرمان نرود معرفی بیماری های مقعدی زندگی بعد از درمان سرطان 79 راه و روش های موفقیت در زندگی و ترک عادت های بد و مشکل ساز (Biochemistry Froum): آنزيم و تومور ماركر (دندان پزشكي ترم اول وقتی کسی ایده ما را میدزدد چه کنیم؟ ۱۵ راز منطقه ۵۱ که برق از سرتان میپراند! چطور پرو راهنمای ساده پر کردن فرم لاتاری گرین کارت آمریکا رازهایی که زنان متأهل باید آن را بدانند چطور به حرف مردم اهمیت ندهیم؟ [PDF]Alone in Canada: 21 ways to make it better (Dari) آروین د. یالوم سیناژن: سینوپار® [PDF]راهنمای شیردهی من كلينيك تشخيصی سرطان این سوال ها را هیچ وقت از مهمانداران هواپیما نپرسید! دو روایت از زندگی دو زن با سرطان پستان نظر کاربران فیسبوک حاکی از پویایی نسل نو است تجربه بیماران سرطان آندومتر یا سرطان رحم گنجور » حافظ » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۹۳ دکتر مهرداد بهلولی : مشاوره رایگان پزشکی بواسیر چیست و علائم آن کتاب کاله پستان سالم ( علل و علائم سرطان پستان) بار دیگرفرقه رجوی داعشی ماهیت تروریستی و خشونت طلب خود را به چگونه خشم خود را در خیابان کنترل کنیم؟ Searches related to این بار سرتان به کار خودتان نباشد!
نظرات