طراحی در تبلیغات جایگاه بسیار خاصی دارد و همواره لازم است که برای موفقیت کمپینهای تبلیغاتی خود، به این مورد توجه ویژهای داشته باشیم. یکی از مهمترین عناصری که روی نتیجه نهایی طراحی تاثیر مستقیم میگذارد، انتخاب رنگ به حساب میآید. افراد متخصص در زمینه مارکتینگ معتقدند که هر رنگی، پیام خاصی را به مخاطب انتقال میدهد. در این مطلب بیشتر روی این مورد تمرکز میکنیم که هر رنگ، برای تبلیغات و هویت برند چه محصولاتی مناسب است؟
رنگ قرمز:
انرژی بسیاری در این رنگ وجود دارد و حس فوریت را به خوبی انتقال میدهد. در کل این رنگ بیشتر در تبلیغات و هویت برند محصولاتی دیده میشود که ماهیت شوینده دارند. برای نمونه میتوانیم به تبلیغات آنلاین شرکت دومستوس اشاره کنیم که به صورت کلیکی و بنری ثابت انجام شده است.
رنگ آبی:
وقتی با رنگ آبی مواجه میشوید، بیشتر امنیت و اعتماد برایتان تداعی میشود. در کل در تبلیغات بانکها و کسبوکارها از این رنگ استفاده میشود تا بتوانند دو حس عنوان شده را به مخاطب خود انتقال دهند. با دقت روی تبلیغات بانک Bank of America، متوجه غالب بودن رنگ آبی خواهید شد.
سبز:
سبز به این معروف است که راحت تشخیص داده میشود. از سوی دیگر حس آرامش را به همراه خود دارد و میتواند در برندینگ هر محصولی جا گیرد.
نارنجی:
رنگی پرتکاپویی است که بیشتر در فضای آنلاین مورد توجه کسبوکارها قرار میگیرد. بررسیها نشان داده که نارنجی، رنگ مناسبی برای دکمههای فراخوان، اشتراکگیری و حتی ترقیب به خرید و فروش است.
صورتی:
زنانه، رمانتیک و مناسب برای تبلیغات و برندینگ محصولاتی که به زنان و دختران جوان مرتبط هستند.
مشکی:
رنگی قدرتمند و شفاف است که بیشتر مفهوم لوکس بودن را به همراه خود دارد و اکثرا به این عنوان آن را میشناسند.
بنفش:
در مورد رنگ بنفش دو فلسفه متفات وجود دارد. خیلی از افراد آن را رنگی آرام میدانند که سبب تسکینمیشود و دسته دیگری، بنفش را رنگی لوکس تلقی میکنند. اگر دقت کرده باشید، معمولا رنگ بنفش برای بستهبندی محصولات آرایشی و بهداشتی افراد میانسال مورد استفاده قرار میگیرد.
توجه داشته باشید که برندینگ و قوانین طراحی شما در بستهبندی، تبلیغات و حتی روی وبسایت شما، تحت تاثیر رنگ خواهد بود و باید برای انتخاب این مورد به بهترین شکل ممکن تصمیمگیری کنید.
تگ ها :
نظرات