سیاوش احمدزاده: مدیرعامل و مؤسس مجموعه خونیرث
خونیرث مجموعه ای از داغ ترین ایده های ثروت ساز بین المللی و ایرانی در کنار کادری مجرب در زمینه های توسعه و طراحی سایت، اپلیکیشن، امور گرافیکی کاملاً اختصاصی می باشد. سهم خودتان را از وب بردارید...
مشتریان خونیرث

برگشت به لیست

شما به طور مداوم در قرن بیست و یکم قرن علم و تکنولوژی با این موارد مواجه می باشید، اما دقیقا تاریخچه ایموجی های چیست؟ آن ها در همه جا می باشند و شما واقعا نمی توانید ابزار و سیستم عاملی را بیابید که افراد در آن ها، ایموجی هایی را ارسال نکنند و خود شما نیز در هر سیستم عاملی به ارسال این موارد می پردازید. این عامل ارتباطی تقریبا در همه مکان ها دیده می شود.

شما زمان هایی را در رسانه های اجتماعی می گذرانید و متوجه می شوید که ایموجی ها در همه مکان ها حضور دارند، چه شما در عملکردهایی که سال جاری در فیس بوک آماده شده است و یا در سیستم عامل تویتر که لیست بسیار کاملی از ایموجی ها را در بر دارد، حضور داشته باشید فرقی ندارد، در هر صورت شما با ایموجی ها رو به رو می باشید.

پیام های متنی چطور؟ اگر این پیام متنی، یک SMS عادی باشد و یا از یک اپلیکیشن پیام رسانی محبوب مانند واتس آپ و یا مسنجر استفاده می کنید فرقی ندارد، در هر صورت ایموجی ها گزینه محبوب در این ابزارهای ارتباطی می باشند.

از این رو چگونه در قرن بیست و یکم این همه شور و اشتیاق و علاقه نسبت به ایموجی ها به وجود آمده است؟

 

 

مطمئن باشید که این موضوع در عرض یک شب روی نداده است، اما ایموجی ها واقعا مدت زیادی نیست که به وجود آمده اند و خیلی ها بر این عقیده می باشند که محبوبیت این ایموجی ها در سال های اخیر پدیدار شده است. اگر شما همیشه متعجب بوده اید که چگونه ما به این نقطه رسیده ایم که خانواده و دوستان مان به طور مداوم پیام هایی را همراه با ایموجی ها برای ما می فرستند – البته شما نیز این کارها را انجام می دهید و حتی از آن لذت می برید- پس در این مقاله موارد بسیار جذابی وجود دارد که می توانید یاد بگیرید و به خاطر بسپارید. در این مقاله می توانید تاریخچه خارق العاده و جذاب و البته جدید ایموجی ها را بیابید و یاد بگیرید. با ما همراه باشید.

 

ایموجی ها از امتیکون ها مجزا می باشند.

قبل از این که به طور کامل به تاریخچه ایموجی ها بپردازیم، باید شفاف سازی ساده ای در این میان درباره تفاوت ایموجی با امتیکون ها (شکلک ها) مشخص شده و ارائه شود، زیرا مردم گاهی اوقات این دو را با هم اشتباه می گیرند و نام آن ها را به جای یکدیگر به کار می برند.

میان این دو مورد تفاوت های شگرفی وجود دارد.

ایموجی ها تصاویر و سمبل های واقعی هستند که در ابزارهای تان وجود دارند، این در حالی می باشد که امتیکون ها، صورتک ها و حالات ساخته شده توسط کاراکترهایی که در کیبوردتان وجود دارند، می باشند.

برای مثال، صورتک زرد لبخند و تمامی نمونه های مشابه آن که در گوشی های هوشمند همراه تان وجود دارد، ایموجی محسوب می شوند.

اما این حالت و نشانه به شکل لبخند  :-) امتیکون نام دارد.

ساده است، درست می باشد؟

 

 

اصالت ایموجی ها.

ایموجی ها از کجا آمدند؟ آن ها یک پدیده فرهنگی می باشند، زیرا اصالتا از ژاپن خلق شده اند که شما ممکن است از نام آن ها حدس زده باشید.

از جایی که قرن بیستم رو به اتمام بود، شرکت های ساخت گوشی های همراه ژاپنی بسیار تحت فشار بودند تا از بیان کردن حالات احساسی کاربران ژاپنی با تصاویری پشتیبانی نمایند. آن ها به گرایشی سوق یافتند که امکان ارسال پیام های تصویری را برای کاربران ژاپنی ممکن می ساخت. از این رو به جای این که این شرکت ها روی مواردی متمرکز باشند که بتوانند درآمدهای بیشتری را از مشتریان خود به دست آورند، آن ها بیشتر به این موضوع توجه داشتند که چگونه می توانند هر آن چه کاربران شان خوستار می باشند را به آن ها ارائه دهند.

به عنوان مثال NTT DOCOMO، بزرگ ترین اپراتور شرکت گوشی همراه ژاپنی در سال 1999 روی موردی به نام I-MODE بسیار کار و فعالیت می نمود که حالا این  مورد یک سرویس اینترنتی می باشد که محبوبیت بسیار بالایی را نیز به دست آورده است. I-MODE در زمان خود انقلاب و تحول بزرگ محسوب می شد و در ایمیل ها، اخبار، پیش بینی ها هوا و وسایل سرگرمی به کار برده می شد. از این رو اولین سیستم عامل تحت وب سایت در گوشی ها همراه در کره خاکی به وجود آمد.

 

می توانید به آن  ها، نام "آقای ایموجی" بدهید.

براساس شوهدات موجود، مردی که این روز ها بابت ساخت ایموجی ها از آن متشکر می باشیم، SHIGETAKA KURITA نام دارد که لقب پدر ایموجی ها را از آن خود کرد. او در گذشته به عنوان کارمندی در شرکت NTT DOCOMO در تیم طراحی I-MODE روی تغییر و تحول ابزارهای ارتباطی ژاپنی کار می کرد.

 

 

در هر صورت، او به زودی متوجه شد که ارتباطات دیجیتالی –حال ایمیل باشد و یا حتی یک پیجر- جای انسان ها را در ارائه عواطف و احساسات گرفته است. این مورد در ژاپن بسیار اهمیت دارد، زیرا نامه های SNAIL-MAIL قدمت بسیار طولانی دارند که سرشار از پیام های افتخاری و احساسی می باشند. دنیای دیجتال باعث شد تا افرادی نیز در ارتباطات با شکست ها و یا سوء تفاهم هایی رو به رو شوند که KURITA می خواست این مشکل را رفع نماید.

راه حل او "ایموجی" بود که این نام از "تصویر" (E) و "کاراکتر" (MOJI) الهام گرفته شده است.

نقل قول او از STORIFY به خوبی منطق و پایه این که او چگونه در ابتدا این ایموجی ها را به وجود آورد و چگونه این فکر به ذهن او رسوخ کرد را بیان می کند:

"در گذشته همه چیز با متن ها نمایش داده می شود. حتی پیش بینی هوا به صورت "هوا خوب است" نمایان می شد. زمانی که این موارد را مشاهده می نمودم، احساس می کردم که درکش برای من بسیار سخت می باشد. اما این روز ها کانال پیش بینی هوا در تلویزیون ژاپن همیشه تصاویر و یا سمبل هایی را برای توضیح دادن آب و هوا در بر دارد- برای مثال، تصویر خورشید به معنی آفتابی بودن هوا. من مشاهده این تصویر خورشید را بیشتر از متن "هوا خوب است" ترجیح می دادم".

 

 از صحبت های شخص خود او، ما می توانیم به طور واضحی ناامیدی و درماندگی وی را در متن هایی که بسیار برای انتقال اطلاعات محدود و ضعیف بودند را احساس نماییم. به علاوه، بسیار آشکار می باشد که استفاده از این سمبل ها می تواند احساسات و عواطف مورد نیاز مخاطبان برای انتقال به سایرین را مهیا نماید. در پیش بینی هوا، مردم زمانی که تصویر خروشید را به جای توضیح کوتاهی از هوا مانند "هوا خوب است" مشاهده می نمایند، خوش حال تر می شوند.

بعد از این که او نتواسته نام های تکنولوژی یافته و مشهوری مانند FUJITSU، PANASONIC و SHARP را متقاعد نماید تا از این ایموجی ها در ابزارهای خود استفاده نمایند، KURITA انتخاب دیگری نداشت، مگر این که خود به تنهایی روی این موضوع کار کند. KURITA و تیم او به مدرسه و استدیو قدیمی خود رفتند و ایده های طراحی ایموجی خود را به روی کاغذ آوردند و 176 کاراکتر را که در ابعاد 12 پیکسل * 12 پیکسل بود را تنظیم و طراحی نمودند. خوشبختانه، این کاراکتر ها بخش اعظمی از احساسات انسانی را در بر می گرفت.

KURITA و تیم او در خلق گروهی از ایموجی ها موفق شدند- مانند کاراکترهای شلوار جین یا قطار و یا صورتک های لبخند- و این امر باعث شد تا او به دوران کوکی خود برود و از MANGA و KANJI الهام بگیرد.

 

حالا برای این که این ایموجی ها در سیستم عامل های تحت وب سایت گوشی همراه به طور متناسبی نمایش داده شود، NTT DOCOMO تصمیم گرفت تا از یک بخش استفاده نشده از SHIFT JIS که برنامه و کدنویسی کاراکتر های ژاپنی می باشد، به کار ببرد. هر کد با یک ایموجی مشخص، مطابقت یافت و همه آن ها در گوشی های همراه شرکت NTT DOCOMO اعمال و اجرا شد. اگرچه این روز ها راحتی استفاده از ایموجی ها در اپلیکیشن های پیام رسانی برای ما موجود می باشد، اما کاربران در اواخر دهه 1990 تنها می توانستند در ایمیل ها از یک کادر و باکسی که این ایموجی ها را در بر داشت، به انتخاب ایموجی مورد نظر خود بپردازند و در پیام های خود استفاده نمایند.

 

ایموجی ها پا به عرصه گذاشتند.

بعد از این که KURITA اولین طراحی های اولیه خود را به پایان رساند، او آن ها را مستقیم به شرکت های تکنولوژی یافته ای ارجاع داد که در ابتدا پیشنهاد وی را مبنی بر طراحی این ایموجی ها توسط خودشان، رد کرده بودند و نپذیرفتند. حالا او به نظر این شرکت ها بسیار سودآور به نظر می رسید، زیرا می توانست نظر مشتریان ژاپنی را به خرید محصولات شان جلب نماید. به همین دلیل بود که به سرعت از KURITA برای استفاده از این ایموجی ها در ابزارهای شان، به کار گرفته شد.

KURITA توسط این تغییر و تحول بسیار شگفت زده شد، زیرا او انتظار داشت که این شرکت ها باز هم بر ساخت این طراحی ها توسط خودشان اصرار داشته باشند. البته به یاد داشته باشید که طراحی های او بسیار مبتدی بود، زیرا او تنها یک فضای 12* 12 را در اختیار داشت که در این فضای اندک، جزئیات باید تا حدودی صرفه نظر می شدند.

در ابتدا، همه شرکت ها به طور یکسان از طراحی های KURITA استفاده نمودند. این مورد می تواند در زمینه ایموجی های حال حاضر، یک مورد استاندارد محسوب شود. به زودی خیلی از شرکت ها مانند J-PHONE (که حالا SOFTBANK نام دارد) و AU تصمیم گرفتند تا از هنرمندان و طراحانی به کار ببرند تا در این طراحی های پایه KURITA تغییراتی را ایجاد نمایند و در میان رقیبان خود متفاوت به نظر برسند.

 

در یک حرکت خیلی سریع، شرکت های رقیب NTT DOCOMO برای دزدیدن مشتریان آن ها، ایموجی های بیشتری را طراحی کردند که با جزئیات بیشتری همراه بود. آن ها هم چنین انیمیشن هایی را نیز به این ایموجی ها افزودند.

همان طور که ممکن است حدس زده باشید این موضوع هرج و مرج هایی را نیز در بازار مربوطه ژاپن به وجود آورد، زیرا هر شرکت نسبت به رقیب خود ممکن بود طراحی های بیشتری و یا کمتری را در بر داشته باشد. این مسئله مشکلی را ایجاد نمود: هر کسی می خواست تا روش و رویکرد اختصاصی خود را در زمینه ساخت ایموجی ها به کار ببرد. در هر صورت در سال 2005 این مشکل حل شد و به موفقیت دست یافت، زیرا هر حرفه و شرکتی سعی کرد تا از پیام های دریافتی از جانب مشتریان، به فکر اضافه نمودن مجموعه ایموجی های خود باشد. امروزه با وجود اینکه استاندارد های زیادی در مبحث ایموجی در ژاپن به وجود آمده است، تعداد آن ها ممکن است بسته به ابزار مورد استفاده شما به 800 عدد نیز برسد.

مطمئنا این روز ها در ژاپن، شرکت ها ایموجی هایی را با پایداری و اطمینان بیشتری نسبت به گذشته ارسال و دریافت می کنند، از این رو شما دیگر مشکلاتی که در ابتدای پدیدار شدن ایموجی ها با آن رو به رو بودید را در بر نخواهید داشت. با این اوصاف، ژاپن – کشور ساخت ایموجی- هنوز هم یک سیستم یکپارچه و متحد برای مجموعه کاراکترهای ایموجی در بر ندارد.

 

زمانی که به این مورد فکر می کنید، بسیار شگفت زده می شوید، مخصوصا از زمانی که ایموجی ها تمام جهان را در بر گرفته است و خیلی از بخش های دنیا حتی بیشتر از ژاپن، در این مبحث ایموجی ها پیشرفت کرده و توسعه یافتند.

پیامی که در پس این موضوع قرار دارد این می باشد که کاربران تکنولوژی یافته، از ایموجی ها استقبال می کنند و آن ها دوست دارند بدون هیچ دلیل مشخصی از آن ها استفاده نمایند.

 

APPPLE در این زمینه نیز وارد عمل می شود.

اگر شما بخواهید یک شرکت را که باعث محبوبیت بیش از اندازه ایموجی ها در سراسر دنیا شده است را بشناسید، هیچ شرکتی بیشتر از APPLE در این زمینه نقش نداشته است. شرکتی که به رهبری استیو جابز هدایت و رهبری می شود و درخواست های زیادی از محصولات شان مانند آیفون ها موجود می باشد و از این رو ایموجی ها همراه با این ابزارها در سراسر جهان راه یافتند و محبوبیت به دست آوردند.

 

چگونه آن ها این کار را انجام می دهند؟

ویکی پدیا توزیع جهانی ایموجی ها را به وسیله آیفون های شرکت اپل تایید نمود و به این موضوع اعتبار بخشید. این دسترسی ساده به  ایموجی ها در خارج از کشور ژاپن، خیلی کار ساده ای برای اپل نبود.

 

بر اساس مجله NY MAGAZINE، شرکت اپل در سال 2007 با اولین آیفونی که منتشر شد، کار خود را در این زمینه شروع نمود. اپل در نظر داشت تا بیش از بازار ژاپنی در این زمینه توسعه یابد. از این رو تفکر نمودند که از چه شیوه بهتری می توانند به کار بگیرند تا ایموجی ها را در آیفون ها نشان دهند. علاوه بر این موارد، ایموجی ها در ژاپن یک زمانی بنیاد و تاسیس شدند و این موضوع با یک فرهنگ به نام فرهنگ ژاپنی دخیل می باشد.

در آمریکای شمالی، ایموجی ها در کیبورد اولین آیفون ها مخفی شدند و انتظار می رفت تا کاربران آمریکای شمالی آن ها را پیدا نکنند. البته، همان طور که همه ما می دانیم، همیشه همه انتظارات برآورده نمی شوند. کاربران باهوش و تکنولوژی یافته آمریکای شمالی مشخص نمودند که می توانند آیفون های خود را به گونه ای تنظیم نمایند که ایموجی ها در کیبورد شان نمایش داده شود و این کار را با دانلود یک اپلیکیشن ژاپنی زبان، به راحتی انجام دادند. از آن پس، استفاده از ایموجی ها خارج از کشور چین نیز توزیع شد و بسط یافت و شرکت اپل متوجه شد که درخواست های بسیاری زیادی از ایموجی ها در خارج از کشور ژاپن موجود می باشد.

در سال 2011 بود که اپل شروع به پشتیبانی رسمی از ایموجی ها در IOS 5 اولیه خود نمود. تنها در عرض 5 سال، این عکس ها که ساخته ذهنیت مردی که در NTT DOCONO کار می کرد بود، حالا در ابزارهای گوشی همراه در سراسر جهان تبدیل به یک استاندارد و ضرورت پایه شد.

بعد از این که اپل ایموجی ها را در گوشی های هوشمند همراه خود وارد نمودند، دیگر رقیبان صنعت IOS نیز از این گرایش استفاده نمودند: گوگل اندروید. از زمانی که اندروید در بازار جهانی وارد و پدیدار شد و به ایموجی ها گرایش پیدا نمود، باعث شد که این روز ها ایموجی ها استاندارد پایه در تمامی ارتباطات دیجتالی در تمامی سیستم عامل ها محسوب شود.

 

استاندارد UNICODE

تکثیر ایموجی ها در سراسر جهان در تمامی ابزارها به طور معجزه آسایی رخ نداده است. این مورد کار و تلاش بسیاری را برای ثبت استاندارد UNICODE طلبیده است تا به واقعیت تبدیل شود. THE UNICODE STANDARD یک استاندارد در صنعت کامپیوتری می باشد که به این معنا می باشد که می توان اطمینان حاصل نمود که پایداری و امنیت در تمامی سیستم عامل هایی که از این ایموجی ها استفاده می کنند، وجود دارد.

در سال 2010، ایموجی های مشخصی در UNICORN گنجانده شدند. این شرکت ایموجی ها را قادر می ساخت تا نه تنها در خارج از ژاپن نیز مورد استفاده باشند، بلکه در تمامی سیستم های اجرایی مختلف، به شیوه و سبک جدید و پایداری به کار رود. توجه داشته باشید که این موضوع قبل از این که اپل از ایموجی ها در IOS 5 خود پشتیبانی نماید، روی داد.

 

از این رو اگر این روزها در سیستم عامل اندروید خود از فیس بوک استفاده کرده و یک ایموجی هات داگ را برای مادرتان بفرستید، ولی او از سیستم عامل IMAC استفاده کند، اما باز هم در واقع می تواند این ایموجی را بدون هیچ مشکلی دریافت نماید و از تماشای آن لذت ببرد.

 

پدر ساخت امتیکون ها در این باره چه فکر می کند؟

ما به طور ساده و واضحی به تعریف امتیکون یا شکلک ها پرداختیم و تفاوت های آن ها را با ایموجی ها بیان نمودیم. در میان این هیایو ایموجی ها، خیلی جالب است که بدانید که چه کسی استفاده از کاراکترهای استاندارد کیبورد را اختراع کرده است تا برخی از احساسات را به مخاطبان منتقل نماید.

بر اساس مصاحبه ای با UK INDEPENDENT، SCOTT FAHLMAN، پروفسور دانشگاه THE CARNEGIE MELLON که سه دهه گذشته توسط ساخت امتیکون ها شناخته شده است، درباره ایموجی ها این گونه اظهار می دارد:

"من فکر می کنم که ایموجی ها بسیار زشت می باشند و چالش بیان کردن احساسات توسط استفاده از کاراکتر های استاندارد کیبورد را تخریب می نماید. شاید به این دلیل این حرف را می زنم چون خود من یک نمونه دیگری را اختراع کرده ام و رقیب ایموجی ها می باشم".

FAHLMAN امتیکون هایی را به وجود آورد تا در برد های الکترونیکی دانشگاه استفاده شود و از این رو بتواند روش تدریس به دانشجویان را جالب توجه بسازد و یا به برخی موارد مهم تاکید داشته باشد. سوء تفاهم هایی نیز در این برد های الکترونیک به وجود می آمد که خود باعث بروز یک مشکل بود و این پروفسور تمام تلاش خود را می کرد تا بتواند این سوء تفاهم را در تدریس خود به دور نگاه دارد.

 

بروزرسانی های آرمانی و پایدار و متداوم ایموجی ها

از زمان استاندارد سازی و محبوبت جهانی که سال ها پیش در زمینه ایموجی ها رخ داد، آن ها به طور مدام در تمامی سیستم عامل ها بروزرسانی می شوند. به نظر می رسد که ایموجی ها در اپل و گوگل بسیار بروز و مدرن شده اند و میلیون ها ایموجی جدید به وجود آمده است که افراد می توانند به طور مداوم در پیام ها و ارتباطات خود استفاده نمایند.

در این جا به برخی از بروزرسانی های به یاد ماندنی درباره ایموجی ها در طول تاریخ می پردازیم:

 

2012- بروزرسانی IOS 6 اپل به این ترتیب می باشد: نمایش دادن زوج های زن و مرد و دوست های دختر و پسر، میمون ها، انگشتان با لاک ناخن و دختر رقاص. تمامی این زوج ها و دوست ها دست در دست هم می باشند.

2013- گوگل در نهایت از ایموجی ها در سیستم عامل اندروید خود توسط قرار دادن آن ها به عنوان بخشی از اپلیکیشن رسمی کیبورد گوگل، پشتیبانی های قانونی را انجام داد. قبل از این که بروزرسانی های ضروری و واجب در این سیستم عامل گوگل به وجود بیاید، کاربران به سختی می توانستند از ایموجی ها در ابزارهای اندروید خود استفاده نمایند. آن ها مجبور بودند تا کلمات دشواری را به خاطر داشته باشند تا بتوانند ایموجی هایی را انتخاب نمایند و یا بعد از این که پک های زبانی درستی را نصب نمودند، باید دکمه SPACEBAR را برای لحظه ای فشار می دادند تا بتوانند ایموجی ها را مشاهده کرده و به کار ببرند. به عنوان نتیجه، این روز ها کاربران اندروید در هر جایی می توانند تجربه لذت بخشی داشته باشند، زیرا حالا قادر می باشند به سرعت و خیلی سریع در پیام های متنی خود از ایموجی ها استفاده کنند.

 

- اپل تصمیم گرفت تا مجوعه ایموجی های چند فرهنگی را بسازد. در میان ایموجی ها، کمبود فرهنگ های آفریقایی و آمریکایی دیده می شد، از این رو شرکت اپل تصمیم گرفت تا این مشکل را توسط کار کردن با کنسرسیوم UNICODE اصلاح نمایند تا تمامی ایموجی های آفریقایی و آمریکایی را در ابزارهای خود تحت پوشش بگیرد.

2015- زمانی که IOS 8.3 برنامه نویسی شد، اپل یک قدم پیش رفت و آخربن بروزرسانی را به وجود آورد تا تنوع نژادی را در میان ایموجی ها ایجاد نماید. تغییرات بزرگی به نظر می آید، درست است؟ کاربرانی که حتی اولین بار است که با این ایموجی ها رو به رو می شوند نیز می توانند ایموجی های مختلف و بخصوصی را مشاهده نمایند و بر اساس حالت چهر مد نظر خود، به انتخاب بپردازند. این قدم پیشرفته باعث شد تا افراد بیشتری رو به سوی استفاده از ایموجی ها در اپل بیاورند و کاربران جهانی نیز از استفاده از ایموجی ها در هر جای دنیا لذت بردند.

اواخر 2015- اپل در نسخه 9.1 بروزرسانی بزرگی را در آیفون ها و آی پد های خود در زمینه ایموجی ها به وجود آورد؛ این بروزرسانی به ساخت 184 ایموجی بیشتر برای کاربران ختم می شد که کاربران می توانستند از آن ها استفاده نمایند. از جمله مواردی که به این مجموعه ایموجی ها اضافه شد، اسب شاخ دار، صورتکی که با زیپ دهانش بسته شده است، دستی که در حال نوشتن می باشد و و شخصی که در حال صحبت کردن می باشد و غیره.

2016- در انتشار IOS 10 شرکت اپل، تنوع جنسیتی در میان ایموجی ها مشخص شد که از ایجاد تنوع نژادی در سال های پیش نیز قدمی جلوتر نهاد. این شرکت در حال انتشار ایموجی های جدیدی می باشد که خیلی از آن ها طراحی مجدد شده و روی تنوع جنسیتی تمرکز دارد. به عبارت دیگر، شما خانم های ورزشکار بیشتری را در ایموجی ها در کیبورد گوشی همراه خود مشاهده می کنید.

اواخر سال 2016- اپل و دیگر شرکت های تکنولوژی یافته بزرگ مانند گوگل و مایکروسافت مخالف ایموجی تفنگ ساچمه ای به منزله اعلام شروع المپیک ها تابستانی بودند. چیزی که درباره این مخالفت و نپذیرفتن بسیار عجیب می باشد، این است که ایموجی تپانچه (که دیگر سلاح موجود در ایموجی ها می باشد که ارتباطی با برگذاری المپیک های تابستانی ندارد) جزو مجموعه ایموجی های موجود در اپل بود. اپل از این رو تصمیم گرفت تا ایموجی تپانچه را با سلاح سبز رنگ آبی جایگزین نماید که در IOS 10 شروع به کار خواهد کرد.

 

آینده ایموجی ها به چه ترتیب خواهد بود؟

موردی که درباره ایموجی ها بسیار مشهود می باشد این است که آن ها یک پدیده کاملا جدید می باشند- مخصوصا از زمانی که خارج از ژاپن شیوع یافته است. این پدیده اولین بار در سال 1999 در ژاپن ساخته شده و از سال 2011 به طور وسیعی محبوبیت جهانی یافته است و این امر را مدیون توسعه و استفاده از ایموجی ها در کیبورد های گوشی های هوشمند همراه شرکت اپل می باشیم. تنها در چند سال گذشته، مردم مانند قبل از ایموجی ها استفاده نمی کردند. زمانی که افرادی مانند مادرتان تکست های متنی را می فرستد، دیگر مطلع می باشند که سیر کاملی از ایموجی ها در اختیار شان می باشد.

به این موضوع فکر کنید: این روز ها هر سیستم عامل اصلی تکنولوژی یافته- چه اپل باشد یا گوگل، مایکروسافت و یا غیره، فرقی ندارد- فضایی هایی را برای ایموجی ها در بر دارد. شما می تواند در ابزار IOS خود ایموجی هایی را راسال نمایید و یا در اندورید خود به تماشا و استفاده از آن ها بپردازید. شما هم چنین می توانید ایموجی ها را در دسک تاپ و یا گوشی های همراه خود ارسال کنید. به طور واضحی، استاندارد UNICODE اطمینان حاصل می نماید که  از نظر ذهنی هر کسی در سیاره خاکی می تواند توسط یک ابزار دیجیتالی، به ارسال و یا دریافت ایموجی ها بپردازد و از این رو غرق لذت شود.

 

پدر ساخت ایموجی ها به نام KURITA هم چنان در صنعت تکنولوژی فعالیت می کند و به عنوان بخش از سرویس های آنلاین NAMCO BANDAI GAMES در حال فعالیت می باشد. هیچ کس نمی تواند پیش بینی نماید که ایموجی ها یک روز در یک مکانی دیگر قابل استفاده نمی باشند، حتی خود KURITA نمی تواند این مورد را حدس بزند. در هر صورت، ارتباطات انسانی و احساسی که در میان این ایموجی ها وجود دارد، فرهنگ های متفاوت را به خوبی توضیح می دهد و اثبات می کند که ایموجی ها چگونه به خوبی عمل می کنند و می توانند احساسات مردم را به مخاطبان خود منتقل سازند.

همان طور که KURITA درباره پیام های متنی همراه با ایموجی ها می گوید:

"من همیشه فکر می کردم که این مورد تنها در ژاپن عملی می شود و کار می کند. اما در همه جا کاربردی و عملی شد و مورد محبوبیت قرار گرفت. این موضوع شگفت انگیز ترین موضوعی بود که تا به حال فرا گرفتم".

چیزی که جالب است بدانید این می باشد که دنیا در زمینه ساخت ایموجی ها توقف نکرده است و هم چنان به راه خود ادامه می دهد تا بتواند کاراکترهای ایموجی منحصر به فردی را در بروزرسانی های هر سیستم عامل و هر ابزاری بسازد و در معرض نمایش عموم بگذارد. در این میان رقابت ها بسیار شدید است و همان طور که در هر بروزرسانی ابزارها مشاهده می کنیم، در آینده باید منتظر ایموجی های مدرن و جدید باشیم که استفاده از آن ها بسیار جذاب و شگفت انگیز خواهد بود.


تگ ها :

نظرات




نماد