سعید-رضایی-ساری-خونیرث-برنامه-نویسی-کد-نویسی-فروش-اسکریپت-دانلود-Saeid-rezaei-khunires-admin-manager
خونیرث مجموعه ای از داغ ترین ایده های ثروت ساز بین المللی و ایرانی در کنار کادری مجرب در زمینه های توسعه و طراحی سایت، اپلیکیشن، امور گرافیکی کاملاً اختصاصی می باشد. سهم خودتان را از وب بردارید...
برندها-ایرانسل-اسنپ-اپلیکیشن-اسکریپت-آپارات-همراه-اول-بانک-ملی-پاسارگاد-هواوی-دیجیاتو-زرین-پال-نت-برگ-دونیت-کافه-بازار-هدفون-آهنگ-عکس-فیلم-کد-نویسی-طراحی-وب-برنامه-نویسی-پونیشا-پاپکو-دیجی-کالا-ورزش-فوتبال-90-نتیجه-فوتبال-بازی-شیپور-دیوار-آگهی-رایگان-خونیرث

برگشت به لیست

زمانی که کسب‌وکار جدیدی را با شخص دیگری آغاز می‌کنید، شاید ایده‌ها و اهداف مشترکی داشته باشید اما طرز تفکر و انگیزه‌های متفاوتی نسبت به یکدیگر دارید. البته ناگفته نماند کسب‌وکارهای زیادی نیز وجود دارند که با وجود دو یا چند بنیان‌گذار توانسته‌اند به موفقیت‌های بزرگ دست پیدا کنند. این یک واقعیت است که هیچ دو شخصی طرز تفکر یکسان ندارند اما با این حال با رعایت یکسری نکات می توانند روابط کاری را بهبود دهند.

partnership

۱- اخلاق کاری

کارآفرینان افرادی هستند که سخت کار می‌کنند. اما روش کار کردن در هر فردی متفاوت است. زمانی که سرمایه‌ی جدیدی وارد کار می‌شود، شرکا تصمیم می‌گیرند تمام زمان خودشان را به کار اختصاص دهند. اما این موضوع در هر فردی متمایز از فرد دیگر است. برخی افراد از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب کار می‌کنند درحالی‌که برخی دیگر از ۱۰ صبح تا دو بعدازظهر زمان می‌گذارند. هر شخصی تواناهایی متفاوتی داشته و تعریف متفاوتی از موفقیت دارد. این اختلاف‌ها باید توسط همه پذیرفته شود.

۲- طرز تفکر

طرز تفکر و سابقه‌ی کاری شرکا مهم است. معمولا تقسیم وظایف کاری میان دو نفر به این صورت است که یک شخص قراردادها و پروژه‌های جدید را جذب می‌کند و شخص دیگر با برنامه‌ریزی دقیق کاری می‌کند که پروژه‌ها در موعد مقرر به اتمام برسند. شخصی که پروژه‌ها را جور کرده است وارد جزئیات نمی‌شود و این موضوع را به شخص دیگر می‌سپارد. اگر دو طرف از نقاط ضعف و نقاط قوت یکدیگر با خبر نباشند همکاری سختی پیش رو خواهند داشت. شرکای تجاری باید از توانمندی‌های یکدیگر اطلاع داشته باشند. یک کسب‌و‌کار زمانی به مشکل برمی‌خورد که هر دو نفر دارای طرز تفکر مشابه باشند یعنی به‌عنوان مثال هر دو در مذاکرات عالی عمل کنند یا هر دو برنامه‌ریزی سخت و فشرده‌ای برای انجام امور داشته باشند. گاهی اوقات اختلاف در طرز تفکر و نحوه‌ی عمل آن‌ها است که باعث می‌شود دو شریک تجاری مکمل یکدیگر بوده و کار را پیش ببرند.

۳- پول

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های هر کاری را پول تشکیل می‌دهد. برخی افراد دوست دارند درآمد حاصل از کار را خرج کارهایی بیهوده‌ای مانند خرید میز جدید برای شرکت کنند درحالی‌که شریک تجاری آن‌ها ترجیح می‌دهد این پول به‌عنوان سرمایه جذب شده و کار جدیدی با آن انجام شود. برقراری تعادل میان این دو طرز تفکر دشوار است و تعیین اهداف صحیح مالی برای رشد و بقای کسب‌وکار ضروری است.

partnership

۴- دو دوست صمیمی، یک همکاری شکست خورده

گاهی اوقات صمیمیت دو شریک تجاری به ضرر کسب‌و‌کار تمام خواهد شد. کسب‌وکارهای زیادی وجود داشته‌اند که با وجود موفقیت و درآمدهای بسیار نتوانسته‌اند به کار خود ادامه دهند. درحالی‌که همه چیز خوب پیش می‌رفته و هر شخص به وظایف خود رسیدگی می‌کرده است ناگهان سوال‌هایی در مورد هزینه‌های خاص یا اخلاق کاری مطرح می‌شود که همه چیز به هم می‌خورد. نه تنها رابطه‌ی دوستی میان این دو شریک از بین می‌رود بلکه کسب‌وکار نیز برای همیشه تعطیل خواهد شد. شاید هر کدام از این دو شخص با سرمایه‌گذاری روی کار دیگری به موفقیت برسند اما رابطه‌ی دوستی میان آن دو هرگز به حالت قبل بر نخواهد گشت.

دستورالعمل‌هایی برای موفقیت

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم کسب‌وکارهای بسیار زیادی هستند که با وجود اختلاف‌های زیاد توانسته‌اند در کار خود به موفقیت برسند. در ادامه به بررسی دستورالعمل‌هایی می‌پردازیم که شانس موفقیت را افزایش خواهند داد.

۱- قبول کنید که راه‌اندازی کسب‌وکار ترسناک است. همکاری تجاری کمک می‌کند که بار ترس میان چند نفر تقسیم شود و هر شخص راحت‌تر به مسئولیت‌های خود رسیدگی کند.

۲- شما و شخصی که قصد دارید با او همکاری کنید باید اهداف و چشم‌اندازهای یکسان و واضح داشته باشید و بدانید که از آینده‌ی کسب‌و‌کار چه انتظاری دارید.

۳- اگر پیش از آغاز همکاری با شخص مورد نظر دوست صمیمی بوده‌اید، بدانید که کسب‌و‌کار می‌تواند به رابطه‌ی دوستی لطمه وارد کند. همچنین در مورد همکاری با اعضای فامیل نیز احتیاط کنید.

۴- از یکدیگر بپرسید چه اهدافی در زندگی دارید. منظور فقط کسب درآمد نیست در مورد اهداف شخصی نیز صحبت کنید.

۵- وظایف و مسئولیت‌های یکدیگر را به طور کامل در قرارداد شرح دهید و امضا کنید. حتما این موضوع را در نظر بگیرید که اگر اوضاع خوب پیش نرفت استراتژی مناسبی برای خروج داشته باشید.

منظور از بررسی کردن این نکات این نیست که با هیچ شخصی وارد شراکت نشوید، منظور این است که هوشمندانه برخورد کنید. از روی احساس تصمیم‌گیری نکرده و کسب‌و‌کار را فدای صمیمیت نکنید. راه‌اندازی یک کسب‌وکار بسیار هیجان‌انگیز است پس با رعایت نکات حرفه‌ای شانس موفقیت خود را افزایش دهید.


تگ ها : کلید موفقیت در شراکت تجاری چیست شبکه توییتنا کلید موفقیت در شراکت تجاری چیست؟ رمز موفقیت کشور های موفق در عرصه تجارت چیست؟ 6 نکته مهم برای شراکت تعریف شما از موفقیت در کار چیست ؟ لینک‌های هفته (370) پنج نکته مهم برای انتخاب یک شریک عالی در کسب و کار رمز رسیدن به موفقیت و پیشرفت چیست؟ رمز موفقیت در بازار عراق چیست ؟ تجارت موفق در همسایه غربی راز موفقیت انسان های بزرگ چیست؟ سرمایه گذاری مبتنی بر سهام چیست؟ راز موفقیت کسب و کارهای کوچک چیست؟ موفقیت شغلی چگونه به دست می آید؟ رمز موفقیت یک ایده چیست؟ رمز موفقیت یک سایت در چیست؟ مذاکره تجاری – مهارتهای ضروری برای تبدیل شدن به یک فرد حرفه ای در تجارت الکترونیک – گروه خبری پاسیفا پنج توصيه‌ ثروتمندترين مرد جهان براي موفقيت در كسب و كار رمز موفقیت در تحصیل چیست؟ مهم‌ترین اصول موفقیت در تجارت راز موفقیت مدیر پردرآمدترین سایت دنیا چیست؟ رمز موفقیت کارمندان در محیط کار چیست؟ راز موفقیت شرکت های بزرگ چیست؟ 5 نشانه شریک کاری که باید به آن دقت کنید [PDF]ﺭﻣﺰ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻳﻚ ﺍﻳﺪﻩ ﭼﻴﺴﺖ؟ 5 قانون طلایی برای داشتن تیم کاری موفق مارتینگل اصول شراکت در کار و شراکت نامه « آسمونی راه کارهای تجارت الکترونیک رمز موفقیت در هفته آخر کنکور چیست؟ فصل تجارت مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM) چیست؟ رمز موفقیت مالزی چیست/ چه چیز توریست ها را به استوا کشاند؟ طرح کسب کار چیست؟و چرا باید طرح کسب و کار تهیه کنیم؟ مشارکت انتفاعی چیست و چه مزایایی برای کسب و کارهای کوچک دارد؟ کلید موفقیت CIO در چیست؟! همکاری گوگل و موسسات امور خیریه آيا جذابیت طلا برای سرمایه گذاری کم شده است؟ – مالی پدیا 5 رمز موفقیت در همكاری در فروش طرح یک کمربند راز موفقیت در بازار تجاری چین چیست؟ راز موفقیت یک میلیاردر ایرانی مدل تجاری گوگل: گوگل چطور پول در می‌آورد؟ دلیل موفقیت پیشرفت افراد بدجنس چیست 10 راز موفقیت در کسب و کار جدید دانلود کتاب "کلید موفقیت در رشته کامپیوتر را فشار دهید" به صورت نقش خلاقیت در موفقیت چیست؟ آشنایی با اهمیت ارتباطات در کسب و کار فعال اقتصادی راز موفقیت در باور مردم به ما است لهستان؛ راز موفقیت منطقه «مالوپولسکا» برای جذب سرمایه گذاران خارجی روش هایی برای موفقیت در کسب و کار شاه کلید موفقیت .. رمز موفقیت ۷ نکته مهم برای رشد یک تجارت در مورد استارت آپ ها بیشتر بدانید

نظرات




نماد