سیاوش احمدزاده: مدیرعامل و مؤسس مجموعه خونیرث
خونیرث مجموعه ای از داغ ترین ایده های ثروت ساز بین المللی و ایرانی در کنار کادری مجرب در زمینه های توسعه و طراحی سایت، اپلیکیشن، امور گرافیکی کاملاً اختصاصی می باشد. سهم خودتان را از وب بردارید...
مشتریان خونیرث

برگشت به لیست

ما همه دوستدار وب سایت های با بارگذاری سریع تر هستیم و موتورهای جستجو نیز همینگونه هستند، اما آیا وب سایت شما به اندازه کافی با سرعت بارگیری می کند؟

آیا باید در یک شبکه تحویل محتوا (CDN) سرمایه گذاری کنید تا سرعت سایت خود را بالا ببرید؟

 

CDN چیست؟

میزبانی فایل های شما در یک شبکه تحویل محتوا یکی از بهترین راه های برای سرعت بخشیدن به سایت شما است و اغلب می تواند تا 60٪ پهنای باند را صرفه جویی نماید.

کار CDN ها ، میزبانی فایل های شما در یک شبکه بزرگی از سرور ها در سراسر جهان است. هنگامی که یک کاربر از سایت شما از نیوزیلند بازدید می کند، آنها فایل ها را از سروری که نزدیک به آنها است، دانلود می کنند. این امر باعث کاهش بار در هر سروری می شود و سایت را سریع تر می کند.

بیایید ببینیم آیا شما به CDN نیاز دارید یا خیر و چگونه کارتان را با CDN شروع کنید.

 

  1. بررسی پیشینه

    CDN

قبل از اینکه به هر نتیجه ای برسیم، باید یک بررسی در پیشینه را انجام دهیم. این کار به ما کمک خواهد کرد که مسیر دقیق برای بهینه سازی سرعت وب سایت شما را تعیین کنیم.

 

طبیعت وب سایت شما:

این نکته مهم است زیرا برخی از حوزه ها مانند اخبار، ابزارها و وسایل، سبک زندگی، مسافرت و غذا وجود دارند که باید تصاویر زیادی در یک صفحه یا پست داشته باشند.

 

تعداد دفعات آپلود رسانه:

چه تعداد دفعاتی(فرکانسی)  شما معمولا رسانه یا بطور دقیق تر تصویر آپلود می کنید ؟ فرکانس انتشار مهم است چرا که هر چه فرکانس بالاتر باشد، وب سرور شما نیاز است که بار بیشتری را برای خدمت رسانی به این منابع تحمل نماید.

 

وضعیت ترافیک:

وضعیت ترافیک وبسایت شما چگونه است؟ آیا شما یک وب سایت سنگین رسانه ای با هزاران بازدید کننده در هر روز دارید؟

اگر پاسخ شما به هر یک از این نکات مثبت است ممکن است به یک منبع CDN نیاز داشته باشید.

قبل از نتیجه گیری و یا اگر تصور می کنید پاسخ شما به هر یک از نکات مورد بحث در بالا منفی است، ممکن است هنوز نیازی به CDN نداشته باشید.

بنابراین، ابتدا با بهینه سازی تصاویر شروع می کنیم. در بخش زیر برخی از تکنیک هایی پیشنهاد شده است که به شما کمک می کند تصاویر را برای وب سایت وردپرس خود بهینه سازی کنید.

 

بهینه سازی تصاویر

استفاده از تصویر در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که وب سایت شما را کند کند. اما اگر از هر متخصص وب بپرسید، متوجه خواهید شد که تصاویر یکی از عوامل اصلی کند کننده برای هر وب سایتی هستند.

من نمی توانم بگویم که تصاویر تنها محتوایی هستند که وب سایت شما را کند می کنند و از از شر آن خلاص شوید. خیر در عوض توصیه می کنم از تصاویر زمانی استفاده کنید که بیشترین نیاز به آنها وجود داشته باشد. این کار به شما کمک می کند که سرگرمی و جذابیت را در وب بیشتر نمایید.

 

بهینه سازی تصویر چیست؟

خوب، قبل از پرداختن بیشتر به تکنیک های بهینه سازی تصویر، بایستی بدانید که بهینه سازی تصویر واقعا چیست و چگونه کار می کند.

تصاویر را می توانیم تقریبا به دو دسته اصلی تقسیم کنیم (لطفا تصاویر برداری و پیکسلی را در نظر نگیرید ما فقط در مورد تصاویر پیکسلی صحبت می کنیم).

1- تصاویر رسانه ای برای چاپ

2- تصاویر رسانه ای برای وب

تصاویر ایجاد شده برای استفاده در چاپ دارای ویژگی های مختلفی مانند رزولوشن بالا، ارتفاع و عرض بزرگتر و تراکم پیکسل بالاتر در هر اینچ هستند.

از سوی دیگر، تصاویر رسانه ای وب بر خلاف همتایانشان دارای ویژگی های مختلفی هستند، این تصاویر به طور کلی از لحاظ اندازه کوچکتر هستند، ارتفاع و عرض کوچکی دارند و تراکم پیکسلی آنها پایین است.

 

چگونه تصاویر را  بهینه سازی نمود؟

درحالیکه که در مورد وب سایت صحبت می کنیم، بیایید ببینیم چه راه هایی برای  بهینه سازی تصویر در وب وجود دارد.

الف) بهینه سازی با استفاده از برنامه های ویرایش عکس:

اگر می دانید چگونه با فتوشاپ و یا نرم افزار های مشابه آن کار کنید، لطفا از آن استفاده کنید.

لازم است که عرض تصویر  را به 600 الی 900 پیکسل کاهش دهید و اجازه دهید ارتفاع متناسب با عرض باشد و تراکم پیکسل را به 72 پیکسل در هر اینچ کاهش دهید.

یکی از نرم افزارهای دسکتاپ رایگان، Roit  است که می توانید از آن برای بهینه سازی تصاویر استفاده کنید.

 

ب) بهینه سازی با استفاده از افزونه های وردپرس:

اگر کار با برنامه دسکتاپ خیلی مشکل است، می توانید از افزونه های وردپرس استفاده کنید.

برخی از افزونه های وردپرس وجود دارند که کار بهینه سازی تصویر شما را کاملا خودکار انجام می دهند.

یک شباهت که ممکن است در میان افزونه های بهینه سازی تصویر بیابید آن است که همه آنها تصاویر را در حالی که آنها را روی سرور خود آپلود می کنید بهینه سازی می کنند و گزینه ای برای بهینه سازی تمام تصاویر قبلا آپلود شده هستند.

افزونه ی بهینه ساز تصویر EWWW ممکن است بهترین راه برای شروع باشد.

 

وب سرور و جغرافیای ترافیک

- اگر شما تعداد زیادی از بازدید کنندگانی را دارید که به وب سایت شما می آیند و ترافیک آن در جغرافیای مختلفی توزیع شده است، بایستی از سرویس CDN استفاده کنید.شما در محیط میزبانی مبتنی بر ابر هستید، اما وبسایت شما به کندی کار می کند و لود می شود. این زمان می تواند بهترین وقت برای استفاده از سرویس CDN باشد.

 

چرا بایستی توزیع جغرافیایی ترافیک را در نظر بگیریم؟

به این دلیل است که تمام بازدید کنندگان شما از مکان های مختلف، لازم است که درخواست منبعی را به سرور مرکزی شما بفرستند. هر چه فاصله بین بازدید کننده شما و سرور وب سایت بیشتر باشد، زمان بیشتری برای دریافت تصاویر لازم است.

 

چگونه CDN می تواند کمک کند؟

تامین کنندگان  خدمات CDN دارای تعداد مختلفی از سرویس دهنده های تقسیم  شده در جغرافیای مختلف هستند. آنها تصاویر و سایر منابع استاتیک شما را در تمام سرورهای خود ذخیره می کنند. حال به جای ارسال درخواست منابع به سرور مرکزی ، درخواست منابع بازدید کننده به نزدیکترین سرویس دهنده جغرافیایی CDN  ارسال می شود و به درخواست پاسخ داده می شود. این کار باعث بهبود زمان برگشت می شود.

 

تست قبلی

CDN

اگر انتقال به یک فراساختار ابری برای شما خوب باشد و شما تصاویر خود را بهینه سازی کرده اید، ممکن است نیازی به سرویس CDN نداشته باشید.

اما اگر متوجه شدید که به سرویس CDN تلفیق شده در وب سایت خود نیاز دارید، من به شدت توصیه می کنم که یک تست قبلی ازعملکرد CDN را انجام دهید.

در حالیکه در چارچوب وردپرس هستید، به شدت توصیه می کنم که از مکانیزم کش (cache) استفاده کنید. برخی از افزونه های وردپرس از قابلیت ذخیره سازی بسیار آسان استفاده می کنند. و بعضی دیگر نیز ادغام سرویس CDN را آسان می نمایند.

اگر مطمئن نیستید که از کدام افزونه  ذخیره سازی استفاده نمایید، WP Super Cache ممکن است گزینه خوبی برای شروع باشد. نصب، پیکربندی و استفاده از آن بسیار آسان است. علاوه بر این، شما منابع آنلاین زیادی را خواهید یافت که با این افزونه کار می کنند.

لطفا عملکرد وب سایت خود را با تست Pingdom، تست سرعت گوگل و GTmetrix آزمایش کنید. نتایج را ثبت کنید. ما نتیجه را پس از تلفیق CDN مقایسه می کنیم تا تفاوت را درک نماییم.

 

  1. تامین کنندگان CDN

    و انتخاب آنها

من پیشنهاد نمی کنم که به طور مستقیم در یک ارائه کننده CDN تصادفی سرمایه گذاری کنید. تامین کنندگان  CDN بسیاری وجود دارند، برخی از آنها واقعا ارزان هستند، در حالی که برخی دیگر  بیشتر قابل اعتماد هستند.

به هر کدام از آنها سربزنید و ببینید که کدام تامین کننده مطابق با الزامات و معیارهای قیمتی شما هستند. بسیاری از تامین کنندگان CDN، یک سرویس رایگانی را برای 14-30 روز ارائه می دهند. عاقلانه تر است که بطور آزمایشی سرویس را امتحان کنید و عملکرد آن را قبل از سرمایه گذاری بررسی نمایید.

تامین کنندگان  CDN بسیاری وجود دارد که می توانید از میان آنها انتخاب انجام دهید ، برخی از نمونه های خط مقدم آنها عبارتند از: MaxCDN ، KeyCDN ،  Amazon CloudFront،   CloudFlare و  Azure CDN Micosoft. برای کمک هایی در زمینه خدمات طراحی سایت و توسعه وب در زمینه  انتخاب یا تلفیق CDN به اینجا مراجعه کنید.

اگر مطمئن نیستید که کدام ارائه دهنده  CDN را انتخاب کنید، KeyCDN سرویسی است که من شخصا قبل از نوشتن این مقاله آن را تست کرده ام. هیچ وابستگی در اینجا وجودندارد، اما خدمات آنها را قابل اعتماد یافتم.

 

علاوه بر این، آنها یک تست رایگان 14 روزه را برای خدمات و عملکرد وب سایت شما ارائه می دهند.

اگر شما به دنبال راهنمای تلفیق و استفاده از CDN هستید، لطفا نکته بعدی را دنبال کنید که در مورد روند ادغام CDN صحبت کرده ام.

 

  1. ادغام

    CDN

اگر شما در چارچوب وردپرس قرار دارید، یک افزونه سرویس CDN در آن وجود دارد که آسان و سریع است.

مهم نیست که چه سرویس CDN را شما انتخاب می کنید، روش های یکسانی وجود دارد که بایستی آن را دنبال کنید. ایجاد "ناحیه کشیدن" یکی از آنهاست. به وب سایت ارائه دهنده CDN خود وارد شوید. به منطقه کشیدن بروید و دکمه یا لینک ایجاد کردن را بزنید.

باید منطقه را نام گذاری کنید. یک نام معنادار به آن بدهید. سپس ممکن است از شما خواسته شود که نوع منطقه را انتخاب کنید، بنابراین لطفا "PULL" را انتخاب کنید، و در نهایت از شما خواسته خواهد شد تا URL وبسایت را ارائه دهید، آن را وارد کنید.

همه تامین کنندگان  عمده CDN، مستندات دقیق از روند ادغام وردپرس دارند. اما اگر میخواهید مسیر عمومی را دنبال کنید، مطمئن شوید که افزونه  WP Super Cache را نصب کرده اید.

تنظیمات افزونه CDN:

صفحه پیکربندی افزونه  WP Super Cache را باز کنید و کادر   Enable CDN Support را تیک بزنید.

نشانی اینترنتی منطقه KeyCDN را در کادر متنی URL Offsite وارد کنید و Skip https URLs to avoid mixed content errors را تیک بزنید. و دکمه ذخیره تغییرات را بزنید. پایان!

 

  1. پس از تست

    CDN

هنگامی که سرویس CDN را در سایت خود استفاده کردید، افزونه  مورد نیاز را نصب  نموده و وب سایت را برای استفاده از سرویس CDN پیکربندی نمودید، حال شما بایستی وب سایت خود را با همان افزونه  های تست سرعت وب سایت که در نکته شماره 5 بیان شد، تست کنید.

اگر یک وب سایت با تصویر سنگین داشته باشید نتایج بهتری را بدست خواهید آورد. این تست را برای یک هفته یا بیشتر انجام دهید تا دیدگاه دقیق تری را به دست آورید.

اجازه دهید Googlebot وب سایت شما را با تلفیق CDN بررسی نماید. اگر نرخ بررسی ضعیفی دارید، می توانید از ابزار Fetch as Google استفاده کنید و از Google بخواهید که صفحه اصلی و تمامی لینک هایی که در آن قرار دارد را بررسی نماید.

وضعیت ترافیک را مشاهده نمایید، و ببینید که آیا هیچ مزایایی از SEO با استفاده از بهبود موقعیت رنکینگ (رده بندی) بدست می آید. آیا متوسط ​​مدت حضور کاربران را افزایش و نرخ دفع آنها را کاهش می دهد؟

اگر نتایج مثبتی را مشاهده می کنید، پس از اتمام  استفاده آزمایشی رایگان، ممکن است سرمایه گذاری در سرویس CDN را در نظر بگیرید.

 

نتیجه

داشتن عناصر بصری در وب سایت شما ممکن است باعث افزایش رضایت و جلب نظر کاربران شود، اما به طور کلی تصاویر بارگذاری و کارکرد وب سایت شما را کند می کنند. بهینه سازی مناسب تصویر ، ذخیره سازی، و سرویس مناسب CDN ، ممکن است به شما در حل این وضعیت یاری نماید.


تگ ها : مقاله سایت خود را با یک CDN افزایش سرعت دهید راهنمای شروع چرا به یک CDN در وبسایت وردپرستان احتیاج دارید؟ راهنمای جامع بهبود عملکرد و افزایش سرعت وردپرس افزایش سرعت سایت ۱۱ نکته برای افزایش سرعت ایندکس صفحات سایت افزایش سرعت سایت و فروشگاه های وردپرسی ۱۵ روش برای افزایش سرعت سایت افزایش سرعت سایت در ۱۴ مرحله 5 مزیت استفاده از CDN برای سایت وردپرسی CDN چیست؟راهنمای کامل در مورد(content delivery network)و cdn چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ چرا باید از cdn استفاده کنیم؟ افزونه افزایش سرعت وب سایت وردپرسی رایان وب هاست آموزش، تکنیک‌ها و افزونه و پلاگین‌های افزایش سرعت وردپرس استفاده از cdn در طراحی سایت ۱۵ روش افزایش سرعت وب سایت طراحی شده توسط وردپرس راه اندازی وردپرس CDN با کمک افزونه W3 Total Cache در هفت راه برای سرعت بخشیدن به وب سایت وردپرسی خود تکنیک های افزایش سرعت وردپرس 15 روش افزایش سرعت سایت ( تضمینی ) – وبرینا 10 نکته برای افزایش سرعت جوملا چگونه می توان از سایت cloudflare برای میزبانی DNS استفاده آموزش سئو وردپرس On page Seo و بررسی سئو داخلی سایت (آپدیت 2016) سرعت سایت و راه های افزایش آن روش های افزایش سرعت سایت وردپرس راه های افزایش سرعت سایت تاثیر سرعت سایت در سئو 10 راه بهنیه سازی و افزایش سرعت وبسایت وردپرسی آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت وردپرس در گوگل و موتور های 7 راهکار طلایی برای بالا بردن سرعت بارگزاری سایت سه روش کلیدی برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی – هشتگ Cloudflare چیست: ۴ دلیل که باید همین حالا از آن استفاده کنید افزایش امنیت و سرعت سایت با لایه CloudFlare جديدترين مقالات مرتبط با مدیریت فناوری اطلاعات 10 افزونه برای افزایش سرعت لود سایت وردپرسی شما آشنایی با سرویس CloudFlare برای افزایش سرعت و امنیت وب افزایش سرعت لود وردپرس با چند راهکار عالی افزونه افزایش سرعت وب سایت در وردپرس WP Super Cache آموزش طراحی سایت 50 پرسش و پاسخ متداول درباره وردپرس ( قسمت دوم ) نكاتي كه بايستي در سرعت سايت رعايت كرد و براي افزايش .. چطور با استفاده از ابزار Page Speed Tool گوگل به امتیاز آشنایی با Cloudflare مقالات 15 راه برای بهبود سئوی سایت در سال 2018 افزایش سرعت بارگذاری سایت و کش وردپرس با افزونه ی WP طراحی سایت اینفوگرافیک: نکات مهم در بهینه سازی و سئو داخلی سایت اینفوگرافیک: سئو و بهینه‌سازی داخلی وب‌سایت سرعت سایت آموزش رایگان بهینه سازی وب سایت (بروز رسانی 2017) ابر آروان افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس WP Rocket قدم به قدم افزایش سرعت سایت وردپرس شما ۸ نکته مؤثر سئو طراحی وب‌سایت که نباید فراموش کنید 23 ابزار توسعه برای بهینه سازی و افزایش سرعت وب سایت – بهترین شبکه های توزیع محتوا (CDN) در سال ۲۰۱۸ شروع کار با Bootstrap چگونه CloudFlare را برای سایت خود راه اندازی کنیم ؟ ۲۰ نکته برای بهبود و افزایش سرعت بارگذاری سایت شما ۵ نکته برای افزایش سرعت وردپرس شما شبکه تحویل محتوا (Content Delivery Network) چیست و چرا افزایش سرعت وردپرس با افزونه Autoptimize بهبود عملکرد وردپرس با 11 کار آسان سئو داخلی برای افزایش رتبه سایت در گوگل دانلود بهترین افزونه کش وردپرس افزایش سرعت سایت وردپرس با افزونه w3 total cache و

نظرات




نماد